ACO FACE RENEWING FACE OIL (1 × 30ml)

Tarjous
20,86 €
16,90 €
Säästät 3,96 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 1–3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 2379329

Markkinoija

Perrigo Suomi Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Aco Renewing Face Oil on ainutlaatuinen sekoitus luonnollisia, miellyttävän kevyen tuntuisia öljyjä. Ravitsee, suojaa ja kosteuttaa ihoa, pehmentää ja antaa uutta hehkua. Dermatologisesti testattu ja miedosti hajustettu öljy sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttötarkoitus:

Aco Renewing Face Oil on ainutlaatuinen sekoitus luonnollisia, miellyttävän kevyen tuntuisia öljyjä. Ravitsee, suojaa ja kosteuttaa ihoa, pehmentää ja antaa uutta hehkua. Dermatologisesti testattu ja miedosti hajustettu öljy sopii kaikille ihotyypeille. Aco Renewing Face Oil sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän luonnollisia öljyjä. E-vitamiini ja Q10 estävät ihon ikääntymisen merkkejä. Öljy imeytyy nopeasti, jättää ihon pehmeäksi, ja tuo kosteutta iholle. Ei rasvoita ihoa tai jätä sitä kiiltäväksi.

ACO Renewing Face Oil sisältää ainoastaan seitsemän tarkoin valikoitua raaka-ainetta, jotka sopivat kuivalle, normaalille ja sekaiholle. Dermatologisesti testattu ja miedosti hajustettu öljy sopii myös herkälle iholle.

Annostelu:

Lämmitä muutama tippa kämmenten välissä ja levitä kasvoille tai sekoita lempikosteusvoiteeseesi. Käytä aamuin ja illoin.

Ainesosaluettelo:

Canola Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Limnanthes Alba Seed Oil, Parfum, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Citric Acid

Koko:

30 ml