HEDRIN ONCE GEELI (100 ML)

23,94 €
239,40 € / l
Tuotetta ei ole varastossa (Toimitusaika on 3–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 100 ML
Tuotenumero (Muu) 2486017

Markkinoija

STADA Nordic

Lyhyt tuotekuvaus:

Nestemäinen geeli päätäiden ja niiden munien hävittämiseen. Valmista 15 minuutissa.

Käyttötarkoitus:

Hedrin Once on nestemäinen geeli päätäiden ja niiden munien hävittämiseen. Jo yhden Hedrin Once Liquid Gel käyttökerran on osoitettu olevan tehokas tappamaan täit. Geeliä voidaan käyttää niin usein kuin on tarpeen, eivätkä täit tule sille vastustuskykyisiksi. Ei vaadi työlästä kampaamista. Valmiste vaikuttaa fyysisesti tukehduttamalla täit. Markkinoiden ainoa täituote, joka sisältää sekä Dimetikonia että Nerolidonia vaikuttaen näin entistä tehokkaammin täin tuohoamiseen. Lisäksi sen sisältämän Penetrol®:n ansiosta valmiste pääsee tunkeutumaan täin muniin ja tappaa ne.

Annostelu:

Levitä geeliä kauttaaltaan kuivaan päänahkaan ja hiuksiin. Geelin levityksen jälkeen hiusten tulee olla märät. Annetaan vaikuttaa 15 minuuttia ja pestään shampoolla pois. Uusintakäsittely viikon kuluttua varmistaa että kaikki täit ja niiden munat ovat kuolleet.Erittäin tärkeää on että geeli levitetään kuiviin hiuksiin, sillä geeli on vedenkestävää eikä imeydy kosteisiin hiuksiin.

Ainesosaluettelo:

Dimetikoni<br />3,7,11-trimetyyli-1<br />6,10-dodekatrien-3-oli<br />PEG/PPG-dimetikonikopolymeeri<br />silyloitu silika

Huomioitavaa:

Ei alle 6 kk ikäisille lapsille.