Vichy Neovadiol Magistral Lahjapakkaus (50ml+15ml)

38,30 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 1–3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 50ml+15ml
Tuotenumero (Muu) 5703147720996

Vichy Neovadiol Magistral hoitvoide 50ml

Kiinteyttävä ja ravitseva hoitovoide naisille vaihdevuosien jälkeen. Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Voide ravitsee ja kosteuttaa ihoa välittömästi, ja iho tuntuu kiinteämmältä. Näkyvä tulos kuukauden päivittäisen käytön jälkeen: Selkeytynyt leuan linja ja kiinteytynyt kaula. Kehitetty herkälle iholle. Hypoallergeeninen. Sisältää mineraalipitoista Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Parabeeniton. Hajustettu.

Tarkemmat tuotetiedot löydät alla olevasta linkistä:

https://hameenlinnan-tiirion-apteekki.eapteekki.fi/tuotteet/941/neovadiol/64530/vichy-neovadiol-magistral-hoitovoide-50-ml/Vichy Neovadiol Compensating Complex yövoide 15ml

Täyteläisyyttä ja hehkua palauttava yövoide vaihdevuosi-ikäisille naisille. Lisää ihon kimmoisuutta, tuo iholle raikkautta ja hehkua sekä tasoittaa ihonsävyä. Virkistävä koostumus viilentää ja antaa iholle välittömän raikkauden tunteen. Kehitetty herkälle iholle. Hypoallergeeninen. Sisältää mineraalipitoista Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Parabeeniton. Hajustettu.

Tarkemmat tuotetiedot löydät alla olevasta linkistä:

https://hameenlinnan-tiirion-apteekki.eapteekki.fi/tuotteet/941/neovadiol/64524/vichy-neovadiol-cc-yovoide-50-ml/Valmistaja/markkinoija:

L'Oréal