Vichy Idealia Lahjapakkaus (50ml+15ml)

29,50 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 1–3 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 50ml+15ml
Tuotenumero (Muu) 5703147720941

Vichy Idealia päivävoide normaalille iholle 50ml

Energisoiva päivävoide normaalille ja sekaiholle, jossa on väsymyksen merkkejä, sameutta, epätasaista ihonsävyä sekä näkyviä ihohuokosia ja hienoja juonteita. Koostumukseltaan miellyttävän raikas ja pehmeä voide tasoittaa ihonsävyä, antaa iholle kaunista ja pitkäkestoista heleyttä ja vaikuttaa ihoon tavalla, joka häivyttää hienojen juonteiden ja ihohuokosten näkyvyyttä myös silloin, kun olet väsynyt. Kosteuttava vaikutus, joka kestää 24 tuntia.

Sisältää heleyttävää uutetta fermentoidusta mustasta teestä, adenosiinia, mustikkauutetta (antioksidantti, joka sisältää polyfenoleita) ja mineraalipitoista Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Kehitetty herkälle iholle. Testattu ihotautilääkärien valvonnassa. Parabeeniton. Hajustettu.

Tarkemmat tuotetiedot alla olevasta linkistä:

https://hameenlinnan-tiirion-apteekki.eapteekki.fi/tuotteet/939/idealia/64489/vichy-idealia-paivavoide-norm-iholle-50-ml/Vichy Idealia skin sleep yövoide 15ml

Geelimäinen yövoide, joka tasoittaa ihonsävyä, heleyttää ihoa, häivyttää hienoja juonteita ja vähentää ihohuokosten näkyvyyttä.Tuote sopii naisille, jotka eivät ehdi tai voi nukkua täyttä yötä, riittävästi ja/tai yhtäjaksoisesti, ja joiden iho on tästä syystä samea ja ihonväri epätasainen.

Tuotteen hienostunut ja rentouttava vihreän teen tuoksu on suunniteltu edistämään nukahtamista.Sisältää mineraalipitoista Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Kehitetty herkälle iholle. Testattu ihotautilääkärien valvonnassa. Parabeeniton. Hajustettu.

Tarkemmat tuotetiedot alla olevasta linkistä:

https://hameenlinnan-tiirion-apteekki.eapteekki.fi/tuotteet/939/idealia/64493/vichy-idealia-skin-sleep-yovoide-50-ml/Valmistaja/Markkinoija

L'Oréal