Sóley

Sóley Organics on perustettu 2007, mutta sen tarina on saanut alkunsa jo yli sata vuotta aiemmin. Nainen Sóley Organics -ihonhoitotuotteiden takana on näyttelijä, Sóley Elíasdóttir. Sóley jätti näyttämöt jatkaakseen sukunsa perintöä vaalia islantilaista luonnonparantamisen taitoa. Sóleyn iso-iso-isoäiti, Thorunn, oli erityisesti Sóleyn inspiraation lähde. Grasa-Thorunn (yrtti-Thorunn) oli kuuluisa luonnonparantaja ja kätilö. Islannissa kerrotaan monia tarinoita siitä, kuinka käytännöllinen Grasa-Thorunn paransi ihmisiä hoitamalla heitä luonnonyrteistä valmistamillaan rohdoilla ja salvoilla.
Sóley haluaa vaalia Thorunnin perintöä ja säilyttää luonnon yrteillä parantamisen taito myös tuleville sukupolville. Sóley tekee parhaansa luodakseen ihonhoitotuotteita, jotka ovat tehokkaita, mutta hellävaraisia. Yrtit Sóleyn tuotteissa tuovat helpotusta kaikenlaisiin iho-ongelmiin ja ovat niin puhtaan luonnollisia, että niitä voisi vaikka syödä. Emme kuitenkaan lupaa tuotteidemme maistuvan hyvältä, mutta olemme erittäin ylpeitä puhtaista luomusertifioiduista raaka-aineistamme ja tuotannostamme.
Uskomme, että käyttämäsi ihonhoito on ravintoa ihollesi, joten sinun tulee tarjota ihollesi vain parhaita ja puhtaimpia raaka-aineita. Ole hyvä ihollesi ja ihosi suojelee sinua läpi elämäsi.
Huolehdi ihostasi ja ympäritöstäsi!