Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.9.2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Hämeenlinnan 6. Tiiriön apteekki, y-tunnus 2026935-7.

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Vapaan kaupan tuotteiden hinnat ovat voimassa vain verkkopalvelun kautta tehdyissä tilauksissa ja saattavat poiketa apteekkimyymälän hinnoista. Lääkkeiden hinnoissa noudatetaan voimassa olevaa lääketaksaa. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Verkkopalvelun kautta on mahdollista tilata myös nimikkeitä, joita ei ole apteekkimyymälän hyllyvalikoimassa.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta https://www.hameenlinnan-tiirion-apteekki.eapteekki.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Ennen itsehoitolääkkeitä tilanneen asiakkaan tilausvahvistuksen lähettämistä apteekki on puhelimitse yhteydessä asiakkaaseen, ellei tämä ole sitä erikseen tilauksen yhteydessä kieltänyt. Puhelimitse annettavan lääkeneuvonnan yhteydessä apteekki opastaa lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausrajoitukset

Tilauksia voivat tehdä 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Reseptilääkkeiden tilaaminen edellyttää voimassa olevan sähköisen lääkemääräyksen. PKV-lääkkeitä voidaan toimittaa enintään pienin pakkauskoko. Huumausaineeksi luokiteltavia lääkevalmisteita ja erityisluvan vaativia lääkevalmisteita ei voi toimittaa verkkoapteekista.

Osaa apteekkituotteista ei voi ostaa verkkokaupasta. Tällaisia voivat olla kylmäsäilytettävät tuotteet tai muuten erittäin lämpötilaherkät tuotteet.
 
Osa verkkokaupassa myytävistä tuotteista edellyttää farmaseutin neuvontaa. Tällaisia itsehoitolääkkeitä ovat esimerkiksi jälkiehkäisyvalmisteet ja ja laihdutukseen käytettävät orlistaatti-valmisteet. Näitä lisäneuvontaa vaativia itsehoitolääkkeitä tilatessa farmaseutti on puhelimitse yhteydessä asiakkaaseen ennen tilauksen toimitusta.

Emme toimita tilauksia Suomen rajojen ulkopuolelle.


Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet

  • tilausnumeron
  • laskun loppusumman

Maksutavat

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Luottokorttimaksu-vaihtoehtoa verkkoapteekissamme ei valitettavasti ole. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle.

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan, kun maksu on suoritettu.

Toimitusaika

Toimitamme tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-4 arkipäivää maksamisesta.

Toimitustapa ja toimituskulut

Verkkopalvelun tilaukset voi noutaa apteekista apteekin aukioloaikoina tai apteekin noutoautomaatista Prismakeskuksen käytävältä Prismakeskuksen aukioloaikoina. Noudettuna toimitus on maksuton. Verkkopalvelun tilauksen voi saada lähialueelle myös kotiin toimitettuna, tarkista sivuiltamme kartan ja postinumeron perusteella onko sijaintisi palvelualueella. Kotiinkuljetuksen hinta on 9,90€ sis. alv 24%.

Vaihto- ja palautusehdot

Apteekin verkkopalvelusta tilatuilla tuotteilla, lääkkeitä lukuun ottamatta, on kuluttajansuojalain (38/1978) mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamattomassa alkuperäispakkauksessa ja sen tulee olla myyntikuntoinen, käyttämätön ja muuttumaton. Lääkkeillä ei ole palautusoikeutta muulloin kuin tuotevirhetapauksissa, sillä nämä tuotteet eivät ole palautettavissa myyntiin (Kuluttajansuojalaki 38/1978 6. luvun 16 § 4. kohta).

Ennen tuotteen palauttamista tulee palautuksesta ilmoittaa Tiiriön apteekkiin sähköpostitse osoitteeseen tiirion.verkkoapteekki@apteekit.net. Ilmoituksessa tulee käydä ilmi tilaajan nimi ja tilauksen viitenumero, joka löytyy tilausvahvistuksesta. Asiakas vastaa itse tuotepalautuksesta mahdollisesti aiheutuvista postikuluista. Palautettava tuote voidaan toimittaa myös suoraan Tiiriön apteekkiin.


Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on toimituksen aikana kadonnut, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, altistunut kuljetuslämpötila-poikkeamille tai on muuta syytä epäillä valmisteen olevan virheellinen, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen tiirion.verkkoapteekki@apteekit.net tai postitse osoitteseen Tiiriön apteekki, Wartiamäentie 2, 13130 Hämeenlinna.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Apteekki käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

La Roche-Posay- ja Vichy-tuotteita voi tilata enintään 6 kpl samaa tuotetta.

Olemme yhteydessä asiakkaaseen mikäli tilauksessa olevaa tuotetta ei ole tukkuliikkeestä saatavana.